Om oss

Om Bay of Ideas

Bay of Ideas är ett socialt nätverk för att dela och utveckla idéer genom att knyta ihop dem med andra personers nyckelkompetenser.

Plattformen är byggd för alla som har en idé men som behöver mer hjälp för att utveckla och genomföra den.

En idé behöver inte vara unik eller välutvecklad, den kan vara alldeles nykläckt, nedskriven på en servett eller bara en vilja att starta en restaurang med andra.

Likväl så kan den vara noga genomtänkt, ett utvecklat forskningsprojekt eller något galet futuristiskt.

På Bay of Ideas är alla idéer välkomna, för alla idéer kan utvecklas till något mer än bara en vision.

Vår motor

Motorn i Bay of Ideas föreslår andra personer med rätt nyckelkompetenser att ansluta till din idé så att fler personer kan samarbeta mot ett gemensamt mål.

Du väljer själv hur och till vem du vill presentera din idé, eller om du hellre presenterar dina nyckelkompetenser för matchning med rätt idéer.

Vår grupperingsfunktion gör att du, din organisation eller ditt företag, kan gruppera idéer som endast är relevanta för er.

Varför?

Vi vet att allt för många idéer inte utvecklas till något mer än bara tankar och visioner. De största anledningarna handlar om att man saknar kompetens, behöver partners eller helt enkelt inte har tid att själv göra något åt saken. Det här problemet vill vi lösa.

Vårt uppdrag

Bay of Ideas uppdrag är att få alla idéer att bli till verklighet genom att attrahera och engagera fler människor kring varje idé.


Grundare

Andy Rietschel

Driven Pionjär

Robert Svebeck

Kreativ Visionär

Jonas Viklund

Teknisk Konstnär